Direktlänk till inlägg 21 september 2008

Ny familjemedlem/A kitten

Av Margita - 21 september 2008 15:05

Så kan det gå!! Igår var Ellen och jag och tittade på en liten sibirisk kattflicka och vi föll naturligtvis pladask för denna lilla dam!! Jag menar, inte går det att undvika att falla för en liten kattunge som somnar i mitt knä och ligger där länge och myser. Hon är fin dessutom, hennes färgbeteckning är svartsköldpadd tigré och det betyder att hon skimrar i svart/grått?/vitt och dessutom hade hon lite rött vid tassarna och på huvudet, inte mycket men man vet aldrig hur det kommer att se ut när hon blir fullvuxen.

Så nu går vi i väntans tider igen!! Så spännande och det ska bli roligt att se hur Algot reagerar. Hoppas hoppas det kommer att fungera dem emellan!! Men vi ska introducera dem för varann enligt konstens alla regler så får vi se hur det går. 

Lilla Stiljte som hennes stamnamn är kommer att kallas Agnes av oss. Hon är född i juli i år så det blir inte så stor åldersskillnad på Algot och henne. Jag kommer inte att avla på de två tillsammans, däremot lämna Algot till avel och kanske dra upp en kull när Agnes är mogen för det. Det skulle vara väldigt roligt!!

Om tre veckor kommer den lilla hem till oss och ååhhh vad vi längtar!!!!


Ellen and I visited a Siberian girl kitten yesterday and of course we decided to get the sweet lady!! It´s impossible not to buy her when she fell asleep on my lap and lay there for a long time. She´s very nice, her colors are black/white/grey? and with a little red on her paws and on her neck I think it was. Anyway, she is a sweetie!

Her "breeding name" is S* Tuwas Meow Stiljte but we are calling her Agnes.

She was born in July this year so there is no big age difference between Algot and Agnes since Algot was born in January.

I will not use Algot and Agnes together in breeding but let Algot meet other ladies and let Agnes become a mother when she´s old enough.

In three weeks time we will have Agnes here and we can´t wait!!!!

 

Här är lilla Agnes:This is Agnes:


Foto: S* Tuwas Meow

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margita - 11 juli 2009 22:19

Jo så är det med ombytliga mig. Glöm det förra inlägget. Gå istället till: www.sengas.bloggplatsen.se   Japp - tillbaka hit alltså men med ny adress och annan layout. Välkomna! ...

Av Margita - 24 maj 2009 19:08

Ja, då var det dags för ombyte igen - jag har skaffat en blogg på annat håll och ber er gå dit istället: measibir.blogspot.com VÄLKOMNA TILL MIN NYA BLOGG! HOPPAS NI TYCKER OM DEN!! ...

Av Margita - 24 maj 2009 14:33

Har fotat en del i trädgården för ett tag sen men tyckte inte några bilder blev bra. Några kan jag med att visa i alla fall ;-) Vid min entré har jag framför en välkommenskylt de vackra penséerna som jag har i bloggens bakgrund för närvarande. Vid dö...

Av Margita - 23 maj 2009 19:15

Min fina, goa, härliga dotter blir 19 år idag och man kan ju undra vart åren tar vägen? Var det inte igår hon började förskolan? Eller åtminstone för några månader sen?? ;-) Studenten tar hon om några veckor men först ska det alltså firas födelsedag....

Av Margita - 21 maj 2009 12:21

Igår var mina föräldrar här och vi hjälptes åt att göra det sista på nätet på balkongen så nu är det helt klart och Algot och  Agnes har redan boat in sig rejält. Det är så skönt! Äntligen kan jag ha balkongdörren öppen igen och låta dem gå som de vi...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se