Direktlänk till inlägg 29 september 2008

Shopping

Av Margita - 29 september 2008 19:27

Vad ska man göra för att fördriva tiden tills man får hem den lilla Agnes?? Jo, kanske man kan shoppa lite? Sagt och gjort, i förra veckan gav jag mig åstad till Knalleland för att leta efter saker som Agnes behöver. Detta är vad jag kom hem med:

 

En transportväska är ju väldigt bra att ha! Den här blir bra! Den står nu och väntar på Agnes.

En igloo, typ mindre, så Algot får absolut inte plats där! Den blir Agnes lilla speciella plats - om hon nu tycker att den är ok, man vet aldrig med katter!:)

 

Jag hittade en söt gosefilt för bara 39:- i Alingsås. Den lägger vi i soffan, mitt emot Algots favoritplats. Hjälp, vi får snart inte plats sjä'lva!

 

Lite nya leksaker får det bli också! Algot tycker inte om den uppdragbara musen! Vi får se om Agnes tycker den är skojig. Pingpongbollen är iaf en favorit hos Algot.

Måste bara också visa de fina servetterna Ellen kom hem med häromdan. Kattokiga? Vi? Nja, jo det är vi!!

Fast för alla som röstat på hund i min omröstning kan jag säga att jag älskar hundar också. Det var bra nära att vi köpt en Cavalier King Charles Spaniel, de är urfina tycker jag! Ett härligt temperament har de också tydligen. Det hade varit gott med en hund som sällskap på mina promenader men jag får nöja mig med att låna grannens tax då och då!


It´s hard to wait for Agnes to come home so in order to hopefully make the time pass quicker I went shopping the other day for stuff to Agnes. She needs a transpot box so I got that as well as an igloo to sleep in (I hope she fancies it!). I also found a cheap nice blanket to use on the coach opposite to Algot (Ellen and I will soon have no place on the sofa!:))

Of course I also bought some new toys. Algot didn´t  like the mouse that can move (eeeh, what is that??) but the pingpong ball is a success!

Finally I just had to show you the napkins Ellen brought home the other day. Did I hear you say we are some cat lovers? Yeah, we are but I must tell you I also love dogs. We nearly bought a Cavalier King Charles Spaniel but in the end we focused on cats. When I long too much for a dog I borrow my neighbors dog and take her for a walk. 

 

 
 
Sarah Giercksky

Sarah Giercksky

29 september 2008 19:57

Fina servetter :)

http://SGiercksky.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margita - 11 juli 2009 22:19

Jo så är det med ombytliga mig. Glöm det förra inlägget. Gå istället till: www.sengas.bloggplatsen.se   Japp - tillbaka hit alltså men med ny adress och annan layout. Välkomna! ...

Av Margita - 24 maj 2009 19:08

Ja, då var det dags för ombyte igen - jag har skaffat en blogg på annat håll och ber er gå dit istället: measibir.blogspot.com VÄLKOMNA TILL MIN NYA BLOGG! HOPPAS NI TYCKER OM DEN!! ...

Av Margita - 24 maj 2009 14:33

Har fotat en del i trädgården för ett tag sen men tyckte inte några bilder blev bra. Några kan jag med att visa i alla fall ;-) Vid min entré har jag framför en välkommenskylt de vackra penséerna som jag har i bloggens bakgrund för närvarande. Vid dö...

Av Margita - 23 maj 2009 19:15

Min fina, goa, härliga dotter blir 19 år idag och man kan ju undra vart åren tar vägen? Var det inte igår hon började förskolan? Eller åtminstone för några månader sen?? ;-) Studenten tar hon om några veckor men först ska det alltså firas födelsedag....

Av Margita - 21 maj 2009 12:21

Igår var mina föräldrar här och vi hjälptes åt att göra det sista på nätet på balkongen så nu är det helt klart och Algot och  Agnes har redan boat in sig rejält. Det är så skönt! Äntligen kan jag ha balkongdörren öppen igen och låta dem gå som de vi...

Ovido - Quiz & Flashcards