Direktlänk till inlägg 30 september 2008

Gungstol/Rocking-chair

Av Margita - 30 september 2008 19:03

Tänk vad saker ändå kan betyda mycket! Denna gungstol stod i mina morföräldrars hem och den är jag uppväxt med. Bildminnet av mormor när hon sitter där med sitt långa gråa hår uppsatt i en kringla, är bara så härligt. Hon var så mild och snäll, satt ofta och läste bibeln. Jag tror man påverkas mer än vad man anar av människor man tyr sig till när man växer upp.  Att få komma hem till mormor och sitta i denna gungstol, det var lycka det!


It´s quite strange how things gets to be important! This rocking -chair was placed in my grandmother´s home and I´ve grown up with it. I remember grandmaa sitting there with her long grey hair made into a bun. She was a darling, terribly kind, she often sat there with the bible in her lap. I beleive you are influenced a lot more than you are aware of by the people you care about that surrounds you when you grow up. (What a sentence, but I hope you got the message!!)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Becca

15 oktober 2008 19:57

Hejsan!

Villka söta katter!!!!!! Man blir på goshumör. Trevlig blogg också måste jag säga. Gillar bilderna från Grebbestad och dina trädgårdsbilder. Mycket fin och "målande" text! Hoppas att allt är väl med er! kram Becca

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margita - 11 juli 2009 22:19

Jo så är det med ombytliga mig. Glöm det förra inlägget. Gå istället till: www.sengas.bloggplatsen.se   Japp - tillbaka hit alltså men med ny adress och annan layout. Välkomna! ...

Av Margita - 24 maj 2009 19:08

Ja, då var det dags för ombyte igen - jag har skaffat en blogg på annat håll och ber er gå dit istället: measibir.blogspot.com VÄLKOMNA TILL MIN NYA BLOGG! HOPPAS NI TYCKER OM DEN!! ...

Av Margita - 24 maj 2009 14:33

Har fotat en del i trädgården för ett tag sen men tyckte inte några bilder blev bra. Några kan jag med att visa i alla fall ;-) Vid min entré har jag framför en välkommenskylt de vackra penséerna som jag har i bloggens bakgrund för närvarande. Vid dö...

Av Margita - 23 maj 2009 19:15

Min fina, goa, härliga dotter blir 19 år idag och man kan ju undra vart åren tar vägen? Var det inte igår hon började förskolan? Eller åtminstone för några månader sen?? ;-) Studenten tar hon om några veckor men först ska det alltså firas födelsedag....

Av Margita - 21 maj 2009 12:21

Igår var mina föräldrar här och vi hjälptes åt att göra det sista på nätet på balkongen så nu är det helt klart och Algot och  Agnes har redan boat in sig rejält. Det är så skönt! Äntligen kan jag ha balkongdörren öppen igen och låta dem gå som de vi...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se