Direktlänk till inlägg 27 oktober 2008

Promenad i höstmörkret/A walk in the darkness

Av Margita - 27 oktober 2008 17:58

Så då är  hösten här på riktigt och en liten försmak av vintern finns allt i luften. Jag börjar frysa om mina händer nu när jag är ute och går med Majsan, grannens hund. En mössa vore inte heller helt fel, men jag är så fåfäng, tycker inte någon passar mig;)

När jag kom hem från promenaden bråkar Algot och Agnes om favoritplatserna. Först var det tvättstället, Agnes gick dit och Algot försöker få bort henne för där vill HAN ligga! Såg inte hur det gick för jag står här och bloggar men nu är de bägge två i klösträdet och fajtas om den högsta punkten. Algon vann......Jag får ta tillbaka det där om att Agnes är bossen:)Faktum är att de är väldigt demokratiska!! De turas om! Jo faktiskt, de är så söta tillsammans! Det händer att de slickar varann och leker gör de mest hela tiden när de är vakna, med varann alltså:) Supergoa är de! Har jag sagt det förresten att Algot har blivit en helt annan katt sen kastreringen? Han går att kela med mycket mer och är mycket lugnare. Skönt!

 Det kanske var en tonårsfas han gick igenom?

Algots uppfödare ska snart få en ny kull kattungar. Spännande! Algots mamma har träffat en helsvart kille så det ska bli intressant att se vad det blir för färger på Algots halvsyskon!

Tänk förresten så många halvsyskon en katt kan ha!!:) Nästan som en människofamilj;)


Fall is here for real and I can sense the winter coming. My hands get cold when I´m taking my walk with my neighbors dog, I should even wear a cap but I don´t. I don´t seem to find one that suits me, I´m just being vain I guess;)

When I got back from my walk today Algot and Agnes were fighting about their favorite places, the sink and the top of the climbing tree. I must say they are mostly behaving in a very democratic way! Sometimes Algot wins and sometimes Agnes does! They are such cuties!! Sometimes they lick each other and they play together most of the time when they are awake. Super cuties:) Did I tell you by the way that Algot has become a total different cat, we may cuddle with him now and he is a lot calmer. Nice! Maybe he was going through his teenage period?

Algot´s breeder will soon have kittens again. Algot´s mother has met a solid black cat. It will be interesting to see what colors the kittens get.

Fancy how many half-brothers and half-sisters a cat may have! Almost like a human family,)

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margita - 11 juli 2009 22:19

Jo så är det med ombytliga mig. Glöm det förra inlägget. Gå istället till: www.sengas.bloggplatsen.se   Japp - tillbaka hit alltså men med ny adress och annan layout. Välkomna! ...

Av Margita - 24 maj 2009 19:08

Ja, då var det dags för ombyte igen - jag har skaffat en blogg på annat håll och ber er gå dit istället: measibir.blogspot.com VÄLKOMNA TILL MIN NYA BLOGG! HOPPAS NI TYCKER OM DEN!! ...

Av Margita - 24 maj 2009 14:33

Har fotat en del i trädgården för ett tag sen men tyckte inte några bilder blev bra. Några kan jag med att visa i alla fall ;-) Vid min entré har jag framför en välkommenskylt de vackra penséerna som jag har i bloggens bakgrund för närvarande. Vid dö...

Av Margita - 23 maj 2009 19:15

Min fina, goa, härliga dotter blir 19 år idag och man kan ju undra vart åren tar vägen? Var det inte igår hon började förskolan? Eller åtminstone för några månader sen?? ;-) Studenten tar hon om några veckor men först ska det alltså firas födelsedag....

Av Margita - 21 maj 2009 12:21

Igår var mina föräldrar här och vi hjälptes åt att göra det sista på nätet på balkongen så nu är det helt klart och Algot och  Agnes har redan boat in sig rejält. Det är så skönt! Äntligen kan jag ha balkongdörren öppen igen och låta dem gå som de vi...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se