Direktlänk till inlägg 30 oktober 2008

Besök av släkten/Family visit

Av Margita - 30 oktober 2008 18:33

Agnes fick idag för första gången träffa sin människomormor och morfar och även sin människomoster, min syster.

Mötet gick naturligtvis jättebra, hon tål all slags hantering och lät sig klappas och gullas med. Morfar kunde inte få nog, han ville knappt dricka sitt kaffe:)

Även Agnes fick present av mormor och morfar - en boll och en liten mus. Perfekt! Agnes älskar bollar!!


Today Agnes met her human grandparents for the first time and also her human aunt, my sister.

It all went very well of course, Agnes is such a sweet cat, you may cuddle her and treat her in all different ways and she doesn´t complain. She loves being around us humans. Grandpa Lasse didn´t care about his coffee, he just wanted to be with Agnes:)

Agnes also got a present. A boll and a small mouse. Perfext! Agnes loves bolls!!

 

Morfar Lasse/Grandpa Lasse and Agnes

I like my aunt! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margita - 11 juli 2009 22:19

Jo så är det med ombytliga mig. Glöm det förra inlägget. Gå istället till: www.sengas.bloggplatsen.se   Japp - tillbaka hit alltså men med ny adress och annan layout. Välkomna! ...

Av Margita - 24 maj 2009 19:08

Ja, då var det dags för ombyte igen - jag har skaffat en blogg på annat håll och ber er gå dit istället: measibir.blogspot.com VÄLKOMNA TILL MIN NYA BLOGG! HOPPAS NI TYCKER OM DEN!! ...

Av Margita - 24 maj 2009 14:33

Har fotat en del i trädgården för ett tag sen men tyckte inte några bilder blev bra. Några kan jag med att visa i alla fall ;-) Vid min entré har jag framför en välkommenskylt de vackra penséerna som jag har i bloggens bakgrund för närvarande. Vid dö...

Av Margita - 23 maj 2009 19:15

Min fina, goa, härliga dotter blir 19 år idag och man kan ju undra vart åren tar vägen? Var det inte igår hon började förskolan? Eller åtminstone för några månader sen?? ;-) Studenten tar hon om några veckor men först ska det alltså firas födelsedag....

Av Margita - 21 maj 2009 12:21

Igår var mina föräldrar här och vi hjälptes åt att göra det sista på nätet på balkongen så nu är det helt klart och Algot och  Agnes har redan boat in sig rejält. Det är så skönt! Äntligen kan jag ha balkongdörren öppen igen och låta dem gå som de vi...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se