Direktlänk till inlägg 20 november 2008

Stress?

Av Margita - 20 november 2008 16:20

Jag läste en artikel i någon tidning idag lite flyktigt men det handlade om det här med att blogga. Tjejen som skrev artikeln hade själv haft flera bloggar men upplevt att hon blivit stressad av det. Om hon inte skrev nån dag så kom stresskänslan - hjälp, jag måste skriva något idag OCKSÅ! På sätt och vis kan jag förstå känslan, å andra sidan är det ju frivilligt att ha en blogg. Och när man bloggar behöver man inte blogga varje dag även om det kanske är tanken, lite som en dagbok. Men vadå? Man kan väl göra det till vad man själv trivs med. Fast.....jag älskar ju att titta på min statistik.....jag har gått från ett medel på runt 15, sen var det ca 20-22 och igår var det 30!! Då blir jag exalterad och vill skriva mer och få ännu fler läsare som förhoppningsvis stannar kvar! Tänk om jag blir stressad nu?? Nä, jag tror inte det. Dels är jag sjukskriven och har all tid i världen, dessutom älskar jag att skriva ihop en liten text och få "prata" lite med er därute och skulle det kännas betungande nån gång då kan jag väl tillfälligt stänga för semester!

I read an article in the paper about blogging. The author herself had several blogs and she claimed they gave her stressful feelings. "Oh no, do I have to write today AGAIN!" In a way I can understand her but on the other hand  you don´t need to have a blog. And you don´t have to blog every day  even if that´s supposed to work that way, kind of a diary. But so what? You can do it the way YOU like it to be. I love to watch my statistics. I´ve gone from 15 a day, then 20-22 a day and yesterday I had 30 visits!! Then I get excited and want to write more and get more readers that hopefully will come back. What if I get stressed now?? Nee, I don´t think so since I love to write texts and be able to "talk" to you out there and if I one day feel it gets to be too much I will close the blogg temporarily for vacation!

 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margita - 11 juli 2009 22:19

Jo så är det med ombytliga mig. Glöm det förra inlägget. Gå istället till: www.sengas.bloggplatsen.se   Japp - tillbaka hit alltså men med ny adress och annan layout. Välkomna! ...

Av Margita - 24 maj 2009 19:08

Ja, då var det dags för ombyte igen - jag har skaffat en blogg på annat håll och ber er gå dit istället: measibir.blogspot.com VÄLKOMNA TILL MIN NYA BLOGG! HOPPAS NI TYCKER OM DEN!! ...

Av Margita - 24 maj 2009 14:33

Har fotat en del i trädgården för ett tag sen men tyckte inte några bilder blev bra. Några kan jag med att visa i alla fall ;-) Vid min entré har jag framför en välkommenskylt de vackra penséerna som jag har i bloggens bakgrund för närvarande. Vid dö...

Av Margita - 23 maj 2009 19:15

Min fina, goa, härliga dotter blir 19 år idag och man kan ju undra vart åren tar vägen? Var det inte igår hon började förskolan? Eller åtminstone för några månader sen?? ;-) Studenten tar hon om några veckor men först ska det alltså firas födelsedag....

Av Margita - 21 maj 2009 12:21

Igår var mina föräldrar här och vi hjälptes åt att göra det sista på nätet på balkongen så nu är det helt klart och Algot och  Agnes har redan boat in sig rejält. Det är så skönt! Äntligen kan jag ha balkongdörren öppen igen och låta dem gå som de vi...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se