Alla inlägg under januari 2009

Av Margita - 29 januari 2009 13:27

Nyss hemkommen från gymmet. Helskönt och roligt! Jag började med att cykla och vara en stund på löpbandet för att få upp pulsen, sen var det dags för maskinerna! Det är lite jox med maskinerna innan man (jag) fattar hur de ska ställas in och hur rörelsen egentligen ska gå till. Men till slut så sitter det. Jag har ett schema jag går efter så jag vet precis från gång till gång vilka maskiner jag ska använda och så skriver jag upp mitt resultat, alltså vilken vikt jag använt och hur många gånger jag gjort rörelsen. Det är faktiskt roligt! Det blir som en tävling för en själv! Har skaffat kort så nu är det bara att köra!!:-) Synd bara att ett kort ska vara så förbenat dyrt:-(

Av Margita - 28 januari 2009 21:17

Åhå, vi får visst besök så här på kvällskvisten!

Vad säger du Algot, ska vi släppa in honom? Nej, jag tror inte matte blir glad då och inte jag heller!!

Av Margita - 27 januari 2009 20:32



 Agnes, vår härliga mystjej!!!

Av Margita - 25 januari 2009 18:12

Jajamen! Idag är Algot 1 år! Han fick lite lyxig lever på burk (Agnes åt också;-)

Sen blir det hårda tider för stackarn! Eftersom han är kastrat numer så sa veterinären att runt den här tiden så bör jag ge honom lightfoder. Fast Algot lär knappast märka någon skillnad. Det som är svårt är att skilja ätandet åt. Hitills har jag gjort så att Algot får sin portion i ett eget rum men det fungerar ju bara när jag är hemma. Men jag ger honom inte bara lightfoder, än så länge har ju vikten under kontroll men jag får väl se upp så han inte blir en rulte;-)

GRATTIS ALGOT PÅ 1-ÅRSDAGEN!!! PUSS OCH KRAM!!

Jaja sjung ni men jag föredrar att slå dövörat till!!;-)

Av Margita - 23 januari 2009 17:36

Har precis lämnat återbud till kattutställningen i Mölndal:-(

Insåg att det inte skulle fungera för mig utan bil och jag har inte lyckats få skjuts heller. Snälla Emelie (Emmisibirier) erbjöd mig sängplats men jag kände ändå att det skulle bli för mycket för både Agnes och mig. Vi får helt enkelt vänta till utställningen i Borås till hösten. Det blir mer hanterbart utan bil! Jag skulle ju också kunna skaffa bil men det är så dyrt. Hur har ni råd med bil? Ibland saknar jag att vara utan men då brukar jag påminna mig själv om att jag bidrar verkligen till en mer positiv utveckling av klimatet genom att avstå och ta tåget istället (flyger gör jag inte heller - är livrädd ;-).....nåja, man kan väl få lov att höja sig själv ibland?! :D 

Så, det var den drömmen.....nej, inte vara negativ nu! Det är klart jag jättegärna hade velat ha med Agnes!!! Det svider allt. Positiv skulle jag vara, just det! Jag får alltså mer tid på mig att lära mig om hur det går till på utställningar, för jag lovar er, det verkar vara en hel vetenskap!!:-)

Jag kommer i alla fall att åka till utställningen för att träffa andra fina katter och deras ägare. Ska bli roligt! Se, det var ju också positivt!

Utställning?? Näe...jag tror jag fortsätter sova jag....zzzzz.....

Av Margita - 23 januari 2009 08:38

 Det snöar i Målsryd idag. Vitt och vackert!


Av Margita - 22 januari 2009 21:48

Japp! Nu blir det andra rutiner från den här datornörden;-) Min dotter och jag var och provtränade på ett gym idag och fastnade för denna motionsform. Visserligen är det svindyrt men jag har förstått att jag har inte den disciplin att jag kan få den motion jag behöver genom att promenera. Det verkar faktiskt roligare att gå på gym, speciellt nu när jag är sjukskriven. Jag får träffa lite folk i ett roligt sammanhang. Det måste vara roligt för jag skrattade som en tok idag;-).....maskinerna....att förstå dem och att fylla i den där lappen.....tur att jag har min dotter med mig.....;-)

Så nu tänker jag få lite muskler istället för fett!!

 

Skapa flashcards