Alla inlägg under februari 2009

Av Margita - 4 februari 2009 19:09

Ja, då har jag äntligen skaffat mig ett nät till balkongen. Har inte fått hem det än, jag har köpt det genom internet och hoppas verkligen att det ska funka. Kanske t.om jag själv kan fixa till det, jag är annars något opraktisk när det kommer till såna saker. Har bara ett problem och det är en grind som man måste kunna öppna. Den är förbunden med trappan som går ner till trädgården. Får se hur det löser sig. Ska bli så skönt om jag kan få det klart, helst till våren, så är det bara att släppa ut gullungarna där. I fantasin ser jag också hyllplan de kan klättra på och kanske en gång som är gjord av trädgårdskanter. Såg en sån på en sida på internet (nu har jag tappat bort var jag såg den men om man googlar kattbalkong eller nåt liknande så kommer det nog fram). Det är en tjej i Göteborg som har gjort en superfin balkong till sina katter!! Så vill jag också göra för Algot och Agnes.

Har förresten lärt mig att ampellilja kan man ha i huset utan att vara orolig så det har jag införskaffat via Tradera nu. Har saknat mina krukväxter men nu kan jag köra med ampelliljan utan att vara orolig.:-)

 

Av Margita - 4 februari 2009 18:42

Måste bara visa den här bilden också på Algot och Agnes när de ligger på byrån i hallen. Agnes vill verkligen ligga och mysa så där mot Algot, men han, stackarn, han kan inte riktigt slappna av utan börjar frenetiskt slicka Agnes istället för att bara låta henne vara. Ibland oroar jag mig lite för Algot eller snarare tycker jag synd om honom. Det verkar som han är lite spänd, ljud som Agnes inte alls bryr sig om gör att han reser sig upp direkt och spetsar öronen. Stackarn, han är som jag, en spänd pilbåge;-).......det är väl därför jag känner att jag skulle vilja hjälpa honom till att bli mer avspänd, om jag bara visste hur? Ska kanske ringa Blå Stjärnan i Borås......de hade visst nån kattpsykolog där men de är kanske dyra.....;-( 

Av Margita - 3 februari 2009 20:15

Idag har Algot badat - utomhus - för första gången i år!!:-) Ja, han hade inte själv räknat med det men när man möter is för första gången så kan det gå så till! Han gick ner till bäcken med mig (det är ju han som leder mig), han älskar att vara vid vattnet, det är så spännande. Nu var det is vid kanten och han prövade att gå där och sen tror jag det var så att han VÄLDIGT SNABBT beslutade sig för att hoppa över till andra sidan (det är inte långt) men kopplet är inte så långt så när han svävade uppe i luften sa det plötsligt stopp och han dråsar rätt ner i vattnet! Lika snabbt som han ramlade i, om inte ännu snabbare var han uppe igen!!!:-D Men han är ju katt och dessutom en sibirisk sådan, så han blev inte så värst våt. Lille gubben!!

Av Margita - 2 februari 2009 21:40

God natt alla bloggare! Nu går jag och lägger mig, det var fasligt vad trött jag blev av träningen idag!!;-)  Men det är en skön trötthet, som när man tagit ut sig rejält. Så här dags brukar jag aldrig gå och lägga mig annars men det är nog inte helt fel. Imorgon går jag upp med tuppen, åker in och handlar, gör en spenatpaj till M som kommer på besök. (Nej, inte en man.....;-) - en fd arbetskamrat. Vi ska sitta och tjata och skvallra lite om livet på förskolan.

Nä, god natt nu med er!!

Av Margita - 2 februari 2009 17:21

Japp! Nu har dottern och jag varit på gymmet igen och jag känner redan att jag kommer att sova gott inatt!


Av Margita - 1 februari 2009 18:46

Visst är de söta där de ligger Agnes och Algot!



 

Av Margita - 1 februari 2009 18:43

Hur många katter finns det i detta grannskap egentligen och hur många gästar min balkong? Den här katten är ganska ny och det syns inte på kortet hur otroligt fin den är!

Se Algots härliga krage!

Ovido - Quiz & Flashcards