Direktlänk till inlägg 14 april 2009

Nät på balkongen!

Av Margita - 14 april 2009 13:26

Japp! Nu är nätet på plats! Vad duktig jag känner mig!;-)

Det krävs bara lite finjusteringar och till det väntar jag på mer nät som jag beställt. Annars kan det gå som för Algot som är nitisk, han lyckades nästan smita genom ett hål (som sedan inte ska vara ett hål) - jag lyckades precis få tag på hans svans....hihi....Han ger sig verkligen inte, han letar och letar efter ställen han kan ta sig igenom så än så länge måste jag vara med dem hela tiden. Men sen blir det perfekt! Så skönt att kunna ha balkongdörren öppen igen! Och jag hoppas att de tycker det är lite skönt ändå att vara på balkongen!!

Här kan jag kika ner på kattmyntan!

Fin utsikt matte!!

Kan man gå här??

Jag vill också titta på utsikten!

Ska jag ta en tur till på räcket?

Åååhh, vad långt man kan se!!

 
ANNONS
 
vivi

vivi

14 april 2009 13:57

Ohh vad fint! Det blir ju kanon! Där hade jag velat vara hela dagarna om jag var katt ;)

http://www.missvivis.bloggagratis.se

 
Sissel

Sissel

14 april 2009 15:50

Vad fint det blev! Och vad skönt för katterna. Vad fin Agnes har blivit. Skall bli roligt att få se henne igen.

http://www.tuwasmeow.se

 
Vic

Vic

14 april 2009 18:08

Vad fina bilder :) Kul för katterna att kunna vara ute ^^

http://pharazit.wordpress.com

 
Itqvinnan

Itqvinnan

14 april 2009 21:28

Vad mysigt med utsikt.

http://itqvinnan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margita - 11 juli 2009 22:19

Jo så är det med ombytliga mig. Glöm det förra inlägget. Gå istället till: www.sengas.bloggplatsen.se   Japp - tillbaka hit alltså men med ny adress och annan layout. Välkomna! ...

Av Margita - 24 maj 2009 19:08

Ja, då var det dags för ombyte igen - jag har skaffat en blogg på annat håll och ber er gå dit istället: measibir.blogspot.com VÄLKOMNA TILL MIN NYA BLOGG! HOPPAS NI TYCKER OM DEN!! ...

Av Margita - 24 maj 2009 14:33

Har fotat en del i trädgården för ett tag sen men tyckte inte några bilder blev bra. Några kan jag med att visa i alla fall ;-) Vid min entré har jag framför en välkommenskylt de vackra penséerna som jag har i bloggens bakgrund för närvarande. Vid dö...

Av Margita - 23 maj 2009 19:15

Min fina, goa, härliga dotter blir 19 år idag och man kan ju undra vart åren tar vägen? Var det inte igår hon började förskolan? Eller åtminstone för några månader sen?? ;-) Studenten tar hon om några veckor men först ska det alltså firas födelsedag....

Av Margita - 21 maj 2009 12:21

Igår var mina föräldrar här och vi hjälptes åt att göra det sista på nätet på balkongen så nu är det helt klart och Algot och  Agnes har redan boat in sig rejält. Det är så skönt! Äntligen kan jag ha balkongdörren öppen igen och låta dem gå som de vi...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se