Direktlänk till inlägg 14 april 2009

Livat värre!

Av Margita - 14 april 2009 20:23

Nu är det full fart här hemma! Agnes låter hela tiden, ömsom nåt slags kurrande som varvas med avgrundsvrål och Algot, ja, han har glömt att han är kastrerad. Han har flera gånger försökt para sig med Agnes!;-)

Det kanske är lika bra? Jag menar, hur roligt är det för Agnes att gå omkring och ropa så där utan att få svar? :-) 

Ska bli intressant att se hur länge det här löpet varar. 

Ni som har katter och som varit med om löp. Är det nåt särskilt man ska tänka på när honan löper? Hon har väl inte ont som vi människor kan ha?? Det låter ju onekligen så.....


 
ANNONS
 
vivi

vivi

15 april 2009 08:32

Nej då inte ont ..bara kåt :P Katter låter verkligen hemskt när de löper och som du säger känns det ju som det verkligen lider! Det enda jag lärde mig vad det gäller löp är att det kan tära ganska mycket på katterna så det är inte bra om de löper för ofta (som min Athena). Stackare...du har väl fullt upp där hemma nu , hoppas du får sova lite på nätterna iaf !
Kram Vivi

http://www.missvivis.bloggagatis.se

 
Emelie

Emelie

16 april 2009 23:04

Det enda som kan vara bra att känna till är att honan kan bli skendräktig om hon parar sig med en kastrerad hane. Sedan är det så att vid parningen så gör det ont på honan och detta sätter igång ägglossningen. (Ja, så är det faktiskt, även om man kan tycka att det är knäppt.)

Det gör inte ont på honorna när de löper, de ropar bara på en hane.

http://emmisibirier.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margita - 11 juli 2009 22:19

Jo så är det med ombytliga mig. Glöm det förra inlägget. Gå istället till: www.sengas.bloggplatsen.se   Japp - tillbaka hit alltså men med ny adress och annan layout. Välkomna! ...

Av Margita - 24 maj 2009 19:08

Ja, då var det dags för ombyte igen - jag har skaffat en blogg på annat håll och ber er gå dit istället: measibir.blogspot.com VÄLKOMNA TILL MIN NYA BLOGG! HOPPAS NI TYCKER OM DEN!! ...

Av Margita - 24 maj 2009 14:33

Har fotat en del i trädgården för ett tag sen men tyckte inte några bilder blev bra. Några kan jag med att visa i alla fall ;-) Vid min entré har jag framför en välkommenskylt de vackra penséerna som jag har i bloggens bakgrund för närvarande. Vid dö...

Av Margita - 23 maj 2009 19:15

Min fina, goa, härliga dotter blir 19 år idag och man kan ju undra vart åren tar vägen? Var det inte igår hon började förskolan? Eller åtminstone för några månader sen?? ;-) Studenten tar hon om några veckor men först ska det alltså firas födelsedag....

Av Margita - 21 maj 2009 12:21

Igår var mina föräldrar här och vi hjälptes åt att göra det sista på nätet på balkongen så nu är det helt klart och Algot och  Agnes har redan boat in sig rejält. Det är så skönt! Äntligen kan jag ha balkongdörren öppen igen och låta dem gå som de vi...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se