Direktlänk till inlägg 2 maj 2009

Äventyr i Kenya

Av Margita - 2 maj 2009 14:37

Nä, jag har inte varit i Kenya, däremot läst dagens BT (Borås Tidning) och kan inte låta bli att låta er ta del av denna underliga och märkliga historia:

"Kenyanske jordbrukaren Ben Nyaumbe klev på något mjukt på ägorna. Det skulle han inte ha gjort. Det var en pytonorm som snabbt slingrade sig runt hans kropp och släpade upp honom i ett träd.Nyaumbe kunde bara röra huvudet och gjorde det enda rätta: "jag var tvungen att bita honom". Möjligen blev ormen förvirrad av att det motvilliga skrovmålet inte fogade sig. Hur som helst lossade ormen greppet något varvid Nyaumbe kunde nå sin mobiltelefon och kalla på hjälp.

Med gemensamma krafter kunde Nyaumbes arbetsledare och en polis slita ner orm och människa från trädet, men först sedan Nyaumbe virat sin skjorta runt ormens huvud för att försöka kväva den. Nyaumbe klarade sig med skrapsår. Ormen slet."

Vilken historia! Man kan ju stilla undra hur det hade gått utan det moderna tekniska hjälpmedlet mobilen!?!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margita - 11 juli 2009 22:19

Jo så är det med ombytliga mig. Glöm det förra inlägget. Gå istället till: www.sengas.bloggplatsen.se   Japp - tillbaka hit alltså men med ny adress och annan layout. Välkomna! ...

Av Margita - 24 maj 2009 19:08

Ja, då var det dags för ombyte igen - jag har skaffat en blogg på annat håll och ber er gå dit istället: measibir.blogspot.com VÄLKOMNA TILL MIN NYA BLOGG! HOPPAS NI TYCKER OM DEN!! ...

Av Margita - 24 maj 2009 14:33

Har fotat en del i trädgården för ett tag sen men tyckte inte några bilder blev bra. Några kan jag med att visa i alla fall ;-) Vid min entré har jag framför en välkommenskylt de vackra penséerna som jag har i bloggens bakgrund för närvarande. Vid dö...

Av Margita - 23 maj 2009 19:15

Min fina, goa, härliga dotter blir 19 år idag och man kan ju undra vart åren tar vägen? Var det inte igår hon började förskolan? Eller åtminstone för några månader sen?? ;-) Studenten tar hon om några veckor men först ska det alltså firas födelsedag....

Av Margita - 21 maj 2009 12:21

Igår var mina föräldrar här och vi hjälptes åt att göra det sista på nätet på balkongen så nu är det helt klart och Algot och  Agnes har redan boat in sig rejält. Det är så skönt! Äntligen kan jag ha balkongdörren öppen igen och låta dem gå som de vi...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se