Direktlänk till inlägg 4 maj 2009

Gammal vän

Av Margita - 4 maj 2009 18:18

Gammal och gammal, hon är faktiskt några år yngre än mig, men ålder är ju relativt. Men det var inte åldern jag refererade till i rubriken. Nej, det är så att vi har känt varann sen tidiga 70-talet och det börjar ju bli några år nu. Vi träffades när vi båda gick på KomVux som då höll till vid Kjellbergska i Göteborg. Jag läste in gymnasiet samtidigt som jag jobbade på Svensk Sjöfarts Tidning. Det var en rolig tid! Mycket hände då ute i samhället som jag försökte ta del av. Det fanns en förhoppning och nära tro på att vi skulle kunna ändra samhället till att bli ett bra, solidariskt samhälle där varje människa respekteras för vad den är. Herregud, så långt borta vi är från det nu! Allt har blivit genomkommersialiserat (har jag stavat rätt?) och ytligt. Pengar, utseende, t.om att förlöjliga och hata varann har blivit ok. Fattar inte vart vi är på väg.

Nu vecklade jag in mig i ett resonemang här....vad jag ville berätta vad att nu kommer hon på besök och det blir ett glas vin, god mat (spenatpaj med egenodlad sallad) och massor av skratt!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margita - 11 juli 2009 22:19

Jo så är det med ombytliga mig. Glöm det förra inlägget. Gå istället till: www.sengas.bloggplatsen.se   Japp - tillbaka hit alltså men med ny adress och annan layout. Välkomna! ...

Av Margita - 24 maj 2009 19:08

Ja, då var det dags för ombyte igen - jag har skaffat en blogg på annat håll och ber er gå dit istället: measibir.blogspot.com VÄLKOMNA TILL MIN NYA BLOGG! HOPPAS NI TYCKER OM DEN!! ...

Av Margita - 24 maj 2009 14:33

Har fotat en del i trädgården för ett tag sen men tyckte inte några bilder blev bra. Några kan jag med att visa i alla fall ;-) Vid min entré har jag framför en välkommenskylt de vackra penséerna som jag har i bloggens bakgrund för närvarande. Vid dö...

Av Margita - 23 maj 2009 19:15

Min fina, goa, härliga dotter blir 19 år idag och man kan ju undra vart åren tar vägen? Var det inte igår hon började förskolan? Eller åtminstone för några månader sen?? ;-) Studenten tar hon om några veckor men först ska det alltså firas födelsedag....

Av Margita - 21 maj 2009 12:21

Igår var mina föräldrar här och vi hjälptes åt att göra det sista på nätet på balkongen så nu är det helt klart och Algot och  Agnes har redan boat in sig rejält. Det är så skönt! Äntligen kan jag ha balkongdörren öppen igen och låta dem gå som de vi...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se