Direktlänk till inlägg 5 maj 2009

Preparering inför utställning

Av Margita - 5 maj 2009 11:37

Det börjar närma sig för Agnes första utställning (om vi kommer med!). Har fått tips om hur jag bäst ska förbereda henne av Agnes uppfödare (Tuwas Meow - se under mina länkar) och läst på lite. Att gå på kattutställning är en hel vetenskap. Ett råd som jag ska följa är detta med att vänja katten vid stökiga miljöer och låta okända människor hantera den. Så jag tänker snarast ta med Agnes till min dotters skola och låta elever hantera henne;-)

Sen ska hon få bada!! Har läst om att en del håller på en timme och badar sin kisse.....hur står katten ut så länge?? och matte eller husse också för den delen? För mig är det nästan ofattbart att man kan hålla en katt i badet en timme.


 
ANNONS
 
vivi

vivi

6 maj 2009 10:29

Jag tror mina katter ev. kommer gilla vårt nya badkar eftersom de ibland står och jamr utanför duschen när jag duschar och det är inte helt emot en dusch emellanåt...det är torkningen de inte gillar :)
Hoppas nu du kommer med på utställningen!

Tack för alle fina ord och komplimanger *rodnar lite*
Jag hade som tur var bedövning men lite läskigt var det iaf... :)

http://www.missvivis.bloggratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margita - 11 juli 2009 22:19

Jo så är det med ombytliga mig. Glöm det förra inlägget. Gå istället till: www.sengas.bloggplatsen.se   Japp - tillbaka hit alltså men med ny adress och annan layout. Välkomna! ...

Av Margita - 24 maj 2009 19:08

Ja, då var det dags för ombyte igen - jag har skaffat en blogg på annat håll och ber er gå dit istället: measibir.blogspot.com VÄLKOMNA TILL MIN NYA BLOGG! HOPPAS NI TYCKER OM DEN!! ...

Av Margita - 24 maj 2009 14:33

Har fotat en del i trädgården för ett tag sen men tyckte inte några bilder blev bra. Några kan jag med att visa i alla fall ;-) Vid min entré har jag framför en välkommenskylt de vackra penséerna som jag har i bloggens bakgrund för närvarande. Vid dö...

Av Margita - 23 maj 2009 19:15

Min fina, goa, härliga dotter blir 19 år idag och man kan ju undra vart åren tar vägen? Var det inte igår hon började förskolan? Eller åtminstone för några månader sen?? ;-) Studenten tar hon om några veckor men först ska det alltså firas födelsedag....

Av Margita - 21 maj 2009 12:21

Igår var mina föräldrar här och vi hjälptes åt att göra det sista på nätet på balkongen så nu är det helt klart och Algot och  Agnes har redan boat in sig rejält. Det är så skönt! Äntligen kan jag ha balkongdörren öppen igen och låta dem gå som de vi...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se