Direktlänk till inlägg 8 maj 2009

Lekfull Algot

Av Margita - 8 maj 2009 22:26

Algot älskar verkligen att leka och allra roligast är nog prassliga plastpåsar! Han höll på att skrämma livet ur min pappa när han tömt sin plastpås och lagt den på golvet. Algot kom som en projektil och dök in i påsen :-D


Haha jag älskar prassel matte!!

Yohoooo...

Fy tusan vad roligt det här är!!

 
ANNONS
 
Vic

Vic

8 maj 2009 23:59

Haha, vilken udda lek ;)

http://bruntoffla.blogg.se

 
vivi

vivi

10 maj 2009 17:58

Tjoho!! Det där så ju jätte roligt ut, bra att du håller tvåbeningarna uppmärksamma *fniss*
Nosis vivis katter!

http://www.missvivis.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margita - 11 juli 2009 22:19

Jo så är det med ombytliga mig. Glöm det förra inlägget. Gå istället till: www.sengas.bloggplatsen.se   Japp - tillbaka hit alltså men med ny adress och annan layout. Välkomna! ...

Av Margita - 24 maj 2009 19:08

Ja, då var det dags för ombyte igen - jag har skaffat en blogg på annat håll och ber er gå dit istället: measibir.blogspot.com VÄLKOMNA TILL MIN NYA BLOGG! HOPPAS NI TYCKER OM DEN!! ...

Av Margita - 24 maj 2009 14:33

Har fotat en del i trädgården för ett tag sen men tyckte inte några bilder blev bra. Några kan jag med att visa i alla fall ;-) Vid min entré har jag framför en välkommenskylt de vackra penséerna som jag har i bloggens bakgrund för närvarande. Vid dö...

Av Margita - 23 maj 2009 19:15

Min fina, goa, härliga dotter blir 19 år idag och man kan ju undra vart åren tar vägen? Var det inte igår hon började förskolan? Eller åtminstone för några månader sen?? ;-) Studenten tar hon om några veckor men först ska det alltså firas födelsedag....

Av Margita - 21 maj 2009 12:21

Igår var mina föräldrar här och vi hjälptes åt att göra det sista på nätet på balkongen så nu är det helt klart och Algot och  Agnes har redan boat in sig rejält. Det är så skönt! Äntligen kan jag ha balkongdörren öppen igen och låta dem gå som de vi...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se