Direktlänk till inlägg 10 maj 2009

Lek i klösträd?

Av Margita - 10 maj 2009 22:16

Algot har verkat lite irriterad på sistone och det har gått ut över Agnes. Han hoppar på henne och biter henne i nacken och Agnes fräser så det står härliga till. Vet inte om han är förvirrad fortfarande efter hennes löp?? Eller om han har så mycket energi som han inte får utlopp för? Som tur är så håller det inte på någon längre stund.

 
ANNONS
 
Vic

Vic

10 maj 2009 23:00

Aj då, hoppas han lugnar sig

http://bruntoffla.blogg.se

 
vivi

vivi

11 maj 2009 08:44

Algot hade mer än gärna tagit e dejt med snygga Agnes! ;)
Jag blir ju lite extra ledsen vid sådana här tillfällen över HCM anlagen, tänk om vi hade kunnat behålla honom och avlat på honom, han är ju så otroligt fin!!! *suck*

http://www.missvivis.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margita - 11 juli 2009 22:19

Jo så är det med ombytliga mig. Glöm det förra inlägget. Gå istället till: www.sengas.bloggplatsen.se   Japp - tillbaka hit alltså men med ny adress och annan layout. Välkomna! ...

Av Margita - 24 maj 2009 19:08

Ja, då var det dags för ombyte igen - jag har skaffat en blogg på annat håll och ber er gå dit istället: measibir.blogspot.com VÄLKOMNA TILL MIN NYA BLOGG! HOPPAS NI TYCKER OM DEN!! ...

Av Margita - 24 maj 2009 14:33

Har fotat en del i trädgården för ett tag sen men tyckte inte några bilder blev bra. Några kan jag med att visa i alla fall ;-) Vid min entré har jag framför en välkommenskylt de vackra penséerna som jag har i bloggens bakgrund för närvarande. Vid dö...

Av Margita - 23 maj 2009 19:15

Min fina, goa, härliga dotter blir 19 år idag och man kan ju undra vart åren tar vägen? Var det inte igår hon började förskolan? Eller åtminstone för några månader sen?? ;-) Studenten tar hon om några veckor men först ska det alltså firas födelsedag....

Av Margita - 21 maj 2009 12:21

Igår var mina föräldrar här och vi hjälptes åt att göra det sista på nätet på balkongen så nu är det helt klart och Algot och  Agnes har redan boat in sig rejält. Det är så skönt! Äntligen kan jag ha balkongdörren öppen igen och låta dem gå som de vi...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se