Direktlänk till inlägg 11 maj 2009

En andra avelshona!

Av Margita - 11 maj 2009 13:58

För alla er som undrar: jag har ju pratat lite om Cornelia hos MissEmmis......nu blir det inte just Cornelia som kommer hem till mig men däremot till sommaren en liten hona ur Lisens kull hos samma uppfödare. Förhoppningsvis får jag ju tillägga, det ska ju till att födas några honor också!!:-) Jag är så glad att jag äntligen bestämt mig (har velat hit och dit) och jag tror mycket på Lisens kull. Så då blir det en liten kattunge här till hösten om allt går som jag vill!!

 
ANNONS
 
vivi

vivi

11 maj 2009 15:09

Ohhh vad roligt! Hoppas du får en jätte fin liten hona *hoppas* Vet hon om hon är dräktig ännu ??

http://www.missvivis.bloggagratis.se

 
Emelie

Emelie

15 maj 2009 20:59

Vi håller tummarna för att det föds flera fina honor! :-)

http://emmisibirier.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margita - 11 juli 2009 22:19

Jo så är det med ombytliga mig. Glöm det förra inlägget. Gå istället till: www.sengas.bloggplatsen.se   Japp - tillbaka hit alltså men med ny adress och annan layout. Välkomna! ...

Av Margita - 24 maj 2009 19:08

Ja, då var det dags för ombyte igen - jag har skaffat en blogg på annat håll och ber er gå dit istället: measibir.blogspot.com VÄLKOMNA TILL MIN NYA BLOGG! HOPPAS NI TYCKER OM DEN!! ...

Av Margita - 24 maj 2009 14:33

Har fotat en del i trädgården för ett tag sen men tyckte inte några bilder blev bra. Några kan jag med att visa i alla fall ;-) Vid min entré har jag framför en välkommenskylt de vackra penséerna som jag har i bloggens bakgrund för närvarande. Vid dö...

Av Margita - 23 maj 2009 19:15

Min fina, goa, härliga dotter blir 19 år idag och man kan ju undra vart åren tar vägen? Var det inte igår hon började förskolan? Eller åtminstone för några månader sen?? ;-) Studenten tar hon om några veckor men först ska det alltså firas födelsedag....

Av Margita - 21 maj 2009 12:21

Igår var mina föräldrar här och vi hjälptes åt att göra det sista på nätet på balkongen så nu är det helt klart och Algot och  Agnes har redan boat in sig rejält. Det är så skönt! Äntligen kan jag ha balkongdörren öppen igen och låta dem gå som de vi...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se