Direktlänk till inlägg 12 maj 2009

Tid för bad

Av Margita - 12 maj 2009 21:43

Snart måste jag skrida till verket och doppa Agnes i vatten....jag har någon slags teori om att det hela säkert kan gå lugnt till om jag vänjer henne sakta vid proceduren, att hon ska bli vän med duschslangen och schampoot! ;-)

När jag surfade runt lite på nätet efter information om att bada en katt hittade jag den här roliga beskrivningen:

http://hem.passagen.se/manson2/bathing.htm

Haha...hoppas Agnes kommer att vara lite lugnare!!

 
ANNONS
 
Sissel

Sissel

13 maj 2009 10:39

:) Så illa tror jag inte det blir. Men lite strid blir det ju för det mesta.

PS: och använd hårtorken

http://www.tuwasmeow.se

 
vivi

vivi

13 maj 2009 13:56

Hi hihihihihi.... mina katter är som tur ganska lugna, men jag duschar dem bara, ibland verkar de tom njuta av det varma vattnet :)

http://www.missvivis.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margita - 11 juli 2009 22:19

Jo så är det med ombytliga mig. Glöm det förra inlägget. Gå istället till: www.sengas.bloggplatsen.se   Japp - tillbaka hit alltså men med ny adress och annan layout. Välkomna! ...

Av Margita - 24 maj 2009 19:08

Ja, då var det dags för ombyte igen - jag har skaffat en blogg på annat håll och ber er gå dit istället: measibir.blogspot.com VÄLKOMNA TILL MIN NYA BLOGG! HOPPAS NI TYCKER OM DEN!! ...

Av Margita - 24 maj 2009 14:33

Har fotat en del i trädgården för ett tag sen men tyckte inte några bilder blev bra. Några kan jag med att visa i alla fall ;-) Vid min entré har jag framför en välkommenskylt de vackra penséerna som jag har i bloggens bakgrund för närvarande. Vid dö...

Av Margita - 23 maj 2009 19:15

Min fina, goa, härliga dotter blir 19 år idag och man kan ju undra vart åren tar vägen? Var det inte igår hon började förskolan? Eller åtminstone för några månader sen?? ;-) Studenten tar hon om några veckor men först ska det alltså firas födelsedag....

Av Margita - 21 maj 2009 12:21

Igår var mina föräldrar här och vi hjälptes åt att göra det sista på nätet på balkongen så nu är det helt klart och Algot och  Agnes har redan boat in sig rejält. Det är så skönt! Äntligen kan jag ha balkongdörren öppen igen och låta dem gå som de vi...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se