Direktlänk till inlägg 13 maj 2009

Hårdrock!

Av Margita - 13 maj 2009 14:08

Japp! Ikväll tar jag med öronproppar, några vänner och min dotter för att lyssna till Crucial Pride. Det är ett band som leds av Andreas Johnson och Andreas är min dotters finfina kille. Han är så snäll och omtänksam och jag är så glad för min dotters skull. Ikväll spelar de på en klubb i Göteborg, Sticky Fingers. Ska bli så roligt att få lyssna till dem live!!


 
ANNONS
 
Vic

Vic

13 maj 2009 18:30

Hoppas ni får det trevligt! Vad kul att din dotter lyckats hitta en så bra kille ^^

http://bruntoffla.blogg.se

 
vivi

vivi

14 maj 2009 11:42

Ohhh vad roligt det låter! Vilken cool mamma du är :)

http://www.missvivis.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margita - 11 juli 2009 22:19

Jo så är det med ombytliga mig. Glöm det förra inlägget. Gå istället till: www.sengas.bloggplatsen.se   Japp - tillbaka hit alltså men med ny adress och annan layout. Välkomna! ...

Av Margita - 24 maj 2009 19:08

Ja, då var det dags för ombyte igen - jag har skaffat en blogg på annat håll och ber er gå dit istället: measibir.blogspot.com VÄLKOMNA TILL MIN NYA BLOGG! HOPPAS NI TYCKER OM DEN!! ...

Av Margita - 24 maj 2009 14:33

Har fotat en del i trädgården för ett tag sen men tyckte inte några bilder blev bra. Några kan jag med att visa i alla fall ;-) Vid min entré har jag framför en välkommenskylt de vackra penséerna som jag har i bloggens bakgrund för närvarande. Vid dö...

Av Margita - 23 maj 2009 19:15

Min fina, goa, härliga dotter blir 19 år idag och man kan ju undra vart åren tar vägen? Var det inte igår hon började förskolan? Eller åtminstone för några månader sen?? ;-) Studenten tar hon om några veckor men först ska det alltså firas födelsedag....

Av Margita - 21 maj 2009 12:21

Igår var mina föräldrar här och vi hjälptes åt att göra det sista på nätet på balkongen så nu är det helt klart och Algot och  Agnes har redan boat in sig rejält. Det är så skönt! Äntligen kan jag ha balkongdörren öppen igen och låta dem gå som de vi...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se