Direktlänk till inlägg 14 maj 2009

Mina nya idoler - Crucial Pride!

Av Margita - 14 maj 2009 14:56

Guuu vad roligt!!! Varför går jag inte ut oftare??? Nu ska i sanning sägas att jag och mitt sällskap var inte länge på hårdrockskonserten (upp tidigt + något äldre än tonåring....hehe), bara så länge så att vi kunde avnjuta CP:s låtar och det svängde!! Inte illa att få spela på Sticky Fingers. Bra gjort killar!! De spelar melodiös hårdrock och är jätteduktiga! Jag har en favoritlåt som de inte spelade denna gång men det är en låt jag tycker de ska lansera för den har "hitvittring" - kan man säga så????

Efter detta diggande av hårdrock åkte jag hem till mina föräldrar i Ytterby och här är det minsann äventyrligt! Mina föräldrar är mycket vitala pensionärer och spelar bangolf och tävlar även i denna sport. Så i förmiddags åkte de in för att tävla och jag passade på att shoppa i Kungälv. Vi hade bestämt att de skulle höra av sig när de var klara nån gång mellan 12 och 13. De skulle då ringa till min mobil. Kl halv elva blev jag lite hungrig och tog en härlig fika på ett jättemysigt litet café på Västra Gatan i Kungälv. Vid elvasnåret fortsatte jag att gå in och ut ur affärer. När klockan närmade sig 13 tänkte jag gå iväg till bangolfen för jag trodde förstås att de fortfarande spelade. De hade sagt till mig innan att inte ringa före ett - inte mitt i tävlingen! Nåväl, jag är en lydig dotter och gör inte det. Istället styr jag kosan mot bangolfen som sagt men hinner inte många steg förrän jag ser en välkänd bil och det är pappa. När jag kliver in i bilen får jag höra att de har letat efter mig i en och halv timme eftersom de blev klara redan vid 11! De hade ringt min mobil flera gånger och jag har inte svarat. Det visade sig att min mobil har lagt av (fattar inte varför) så det går inte att ringa till den!! Grr...Mamma, som lätt blir nervös, hade velat ringa sjukhuset eller polisen!!!! Hihi....så kan det gå till i Kungälv. Nu njuter jag i alla fall av lite sol på deras veranda.


 
ANNONS
 
vivi

vivi

15 maj 2009 09:25

Sicka underbara dagar du verka ha! Gott , det förtjänar du !!
Ha ha jo det är väl ändå så att föräldrar aldrig slutar oroa sig hur gammal man än blir, det känns faktiskt lite skönt. :)

http://www.missvivis.bloggagratis.se

 
Emelie

Emelie

15 maj 2009 21:02

Vad kul att du gick på Sticky Fingers och lyssnade på Andreas! När kommer ni hit förresten?
Jag har utställningsgrejerna här nu som du kan låna.

http://emmisibirier.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margita - 11 juli 2009 22:19

Jo så är det med ombytliga mig. Glöm det förra inlägget. Gå istället till: www.sengas.bloggplatsen.se   Japp - tillbaka hit alltså men med ny adress och annan layout. Välkomna! ...

Av Margita - 24 maj 2009 19:08

Ja, då var det dags för ombyte igen - jag har skaffat en blogg på annat håll och ber er gå dit istället: measibir.blogspot.com VÄLKOMNA TILL MIN NYA BLOGG! HOPPAS NI TYCKER OM DEN!! ...

Av Margita - 24 maj 2009 14:33

Har fotat en del i trädgården för ett tag sen men tyckte inte några bilder blev bra. Några kan jag med att visa i alla fall ;-) Vid min entré har jag framför en välkommenskylt de vackra penséerna som jag har i bloggens bakgrund för närvarande. Vid dö...

Av Margita - 23 maj 2009 19:15

Min fina, goa, härliga dotter blir 19 år idag och man kan ju undra vart åren tar vägen? Var det inte igår hon började förskolan? Eller åtminstone för några månader sen?? ;-) Studenten tar hon om några veckor men först ska det alltså firas födelsedag....

Av Margita - 21 maj 2009 12:21

Igår var mina föräldrar här och vi hjälptes åt att göra det sista på nätet på balkongen så nu är det helt klart och Algot och  Agnes har redan boat in sig rejält. Det är så skönt! Äntligen kan jag ha balkongdörren öppen igen och låta dem gå som de vi...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se