Direktlänk till inlägg 14 maj 2009

Saknar mina katter!

Av Margita - 14 maj 2009 15:14

Måste också tillägga att har man en gång skaffat katt så är det beroendeframkallande. Jag har kommit på mig själv flera gånger att jag saknar Algot och Agnes nåt otroligt!! Ska bli så gott att träffa dem imorgon igen!!!!

 
ANNONS
 
vivi

vivi

15 maj 2009 09:27

Jag vet hur det känns :)
Jag har även det "problemet" att jag måste ibland tänka mig för hur mycket jag pratar om mina katter, jag pratar lite mycket om dem ibland, ungefär som folk ibland kan "tjata" om sina barn :)
Jag ser hur jag kommer närmare titeln crazycatlady vin blott 28 år ålder :P

http://www.missvivis.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margita - 11 juli 2009 22:19

Jo så är det med ombytliga mig. Glöm det förra inlägget. Gå istället till: www.sengas.bloggplatsen.se   Japp - tillbaka hit alltså men med ny adress och annan layout. Välkomna! ...

Av Margita - 24 maj 2009 19:08

Ja, då var det dags för ombyte igen - jag har skaffat en blogg på annat håll och ber er gå dit istället: measibir.blogspot.com VÄLKOMNA TILL MIN NYA BLOGG! HOPPAS NI TYCKER OM DEN!! ...

Av Margita - 24 maj 2009 14:33

Har fotat en del i trädgården för ett tag sen men tyckte inte några bilder blev bra. Några kan jag med att visa i alla fall ;-) Vid min entré har jag framför en välkommenskylt de vackra penséerna som jag har i bloggens bakgrund för närvarande. Vid dö...

Av Margita - 23 maj 2009 19:15

Min fina, goa, härliga dotter blir 19 år idag och man kan ju undra vart åren tar vägen? Var det inte igår hon började förskolan? Eller åtminstone för några månader sen?? ;-) Studenten tar hon om några veckor men först ska det alltså firas födelsedag....

Av Margita - 21 maj 2009 12:21

Igår var mina föräldrar här och vi hjälptes åt att göra det sista på nätet på balkongen så nu är det helt klart och Algot och  Agnes har redan boat in sig rejält. Det är så skönt! Äntligen kan jag ha balkongdörren öppen igen och låta dem gå som de vi...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se