Direktlänk till inlägg 15 maj 2009

Hem ljuva hem

Av Margita - 15 maj 2009 15:34

Nu är jag hemma hos mina gosiga sibbekatter igen!

Till Vivi: apropå catcrazylady: jag får också tänka mig för ibland så jag inte pratar för mycket om katterna. Fast det beror på med vem jag pratar, mellan kattokiga går det ju hur bra som helst och även inför mamma och pappa. Ibland tror jag de har förväxlat fakta: det är inte två nya barnbarn de fått.....:-D

 
ANNONS
 
vivi

vivi

18 maj 2009 08:42

Hi hi ... mina föräldrar är lite likadana, pappa är så söt, när vi hade kattungar här hemma kröp han glatt omkring jollrandes på alla fyra *fniss*

http://www.missvivis.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margita - 11 juli 2009 22:19

Jo så är det med ombytliga mig. Glöm det förra inlägget. Gå istället till: www.sengas.bloggplatsen.se   Japp - tillbaka hit alltså men med ny adress och annan layout. Välkomna! ...

Av Margita - 24 maj 2009 19:08

Ja, då var det dags för ombyte igen - jag har skaffat en blogg på annat håll och ber er gå dit istället: measibir.blogspot.com VÄLKOMNA TILL MIN NYA BLOGG! HOPPAS NI TYCKER OM DEN!! ...

Av Margita - 24 maj 2009 14:33

Har fotat en del i trädgården för ett tag sen men tyckte inte några bilder blev bra. Några kan jag med att visa i alla fall ;-) Vid min entré har jag framför en välkommenskylt de vackra penséerna som jag har i bloggens bakgrund för närvarande. Vid dö...

Av Margita - 23 maj 2009 19:15

Min fina, goa, härliga dotter blir 19 år idag och man kan ju undra vart åren tar vägen? Var det inte igår hon började förskolan? Eller åtminstone för några månader sen?? ;-) Studenten tar hon om några veckor men först ska det alltså firas födelsedag....

Av Margita - 21 maj 2009 12:21

Igår var mina föräldrar här och vi hjälptes åt att göra det sista på nätet på balkongen så nu är det helt klart och Algot och  Agnes har redan boat in sig rejält. Det är så skönt! Äntligen kan jag ha balkongdörren öppen igen och låta dem gå som de vi...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se