Direktlänk till inlägg 15 maj 2009

Bad dubbelt upp

Av Margita - 15 maj 2009 17:36

Algot har precis fått sig två bad;-) Vi var ute som vanligt nere vid bäcken och han har ofta varit i med tassarna men idag av någon anledning så fick han för sig att gå långsamt ner mot det djupaste och till slut hade han vatten en bra bit upp på magen:-) Där stannade han och såg ut att njuta och så passade han på att dricka lite bäckvatten också. Enda problemet från min sida var att botten är lerig så man kan väl säga att han inte direkt var ren efter det där doppet! Så det blev ju ett dopp till - i badkaret - och milda makter vad snäll han var!! Jag fick verkligen bada honom, bara lite gnäll. Kanske han rentav börjar tycka om det?! Hoppas det - vad coolt att ha en badande katt!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margita - 11 juli 2009 22:19

Jo så är det med ombytliga mig. Glöm det förra inlägget. Gå istället till: www.sengas.bloggplatsen.se   Japp - tillbaka hit alltså men med ny adress och annan layout. Välkomna! ...

Av Margita - 24 maj 2009 19:08

Ja, då var det dags för ombyte igen - jag har skaffat en blogg på annat håll och ber er gå dit istället: measibir.blogspot.com VÄLKOMNA TILL MIN NYA BLOGG! HOPPAS NI TYCKER OM DEN!! ...

Av Margita - 24 maj 2009 14:33

Har fotat en del i trädgården för ett tag sen men tyckte inte några bilder blev bra. Några kan jag med att visa i alla fall ;-) Vid min entré har jag framför en välkommenskylt de vackra penséerna som jag har i bloggens bakgrund för närvarande. Vid dö...

Av Margita - 23 maj 2009 19:15

Min fina, goa, härliga dotter blir 19 år idag och man kan ju undra vart åren tar vägen? Var det inte igår hon började förskolan? Eller åtminstone för några månader sen?? ;-) Studenten tar hon om några veckor men först ska det alltså firas födelsedag....

Av Margita - 21 maj 2009 12:21

Igår var mina föräldrar här och vi hjälptes åt att göra det sista på nätet på balkongen så nu är det helt klart och Algot och  Agnes har redan boat in sig rejält. Det är så skönt! Äntligen kan jag ha balkongdörren öppen igen och låta dem gå som de vi...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se