Direktlänk till inlägg 17 maj 2009

Kan inte kommentera...

Av Margita - 17 maj 2009 15:46

Hjälp! Kan inte kommentera i era bloggar! Kommentaren klickas inte upp hur jag än bär mig åt. Är det nån som vet vad det kan bero på?? Det är säkert min dator för den strular lite. Kanske jag borde rensa men jag vet inte riktigt hur man gör så jag är rädd att sånt försvinner som jag vill ha kvar!;-)

 
ANNONS
 
Vic

Vic

17 maj 2009 16:40

Jag tror inte det är någon fara, jag har också haft så förut, men det försvann av sig självt. Hoppas det börjar funka vanligt igen :)

http://bruntoffla.blogg.se

 
vivi

vivi

18 maj 2009 08:47

Stygg dator!!
Det finns ngt ganska enkelt man kan göra som jag lärt mig, för att rensa lite. När ditt internet är uppe , när du tex är på en hemsida, kolla i menyfältet, uppe till höger har du ju det lilla huset och skrivaren, längst till höger har du verktyg, klicka på den. Gå in på INTERNETVERKTYG
i rutan som kommer upp väljer du fliken ALLMÄNT och sedan TA BORT i webhistoriken.
Ta bort Cookies & Tillfälliga filer, det brukar få datorn lite snabbare :)

http://www.missvivis.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margita - 11 juli 2009 22:19

Jo så är det med ombytliga mig. Glöm det förra inlägget. Gå istället till: www.sengas.bloggplatsen.se   Japp - tillbaka hit alltså men med ny adress och annan layout. Välkomna! ...

Av Margita - 24 maj 2009 19:08

Ja, då var det dags för ombyte igen - jag har skaffat en blogg på annat håll och ber er gå dit istället: measibir.blogspot.com VÄLKOMNA TILL MIN NYA BLOGG! HOPPAS NI TYCKER OM DEN!! ...

Av Margita - 24 maj 2009 14:33

Har fotat en del i trädgården för ett tag sen men tyckte inte några bilder blev bra. Några kan jag med att visa i alla fall ;-) Vid min entré har jag framför en välkommenskylt de vackra penséerna som jag har i bloggens bakgrund för närvarande. Vid dö...

Av Margita - 23 maj 2009 19:15

Min fina, goa, härliga dotter blir 19 år idag och man kan ju undra vart åren tar vägen? Var det inte igår hon började förskolan? Eller åtminstone för några månader sen?? ;-) Studenten tar hon om några veckor men först ska det alltså firas födelsedag....

Av Margita - 21 maj 2009 12:21

Igår var mina föräldrar här och vi hjälptes åt att göra det sista på nätet på balkongen så nu är det helt klart och Algot och  Agnes har redan boat in sig rejält. Det är så skönt! Äntligen kan jag ha balkongdörren öppen igen och låta dem gå som de vi...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se