Direktlänk till inlägg 24 maj 2009

Lite trädgård

Av Margita - 24 maj 2009 14:33

Har fotat en del i trädgården för ett tag sen men tyckte inte några bilder blev bra. Några kan jag med att visa i alla fall ;-)

Vid min entré har jag framför en välkommenskylt de vackra penséerna som jag har i bloggens bakgrund för närvarande. Vid dörren står denna kruka med en sälg på stam, en barrväxt och skuggröna som jag är mycket nöjd med. Skuggrönan är grön hela vintern liksom barrväxten. Trevligt!

Inomhus har jag skaffat ampellilja. De ser numer ganska luggslitna ut eftersom både Algot och Agnes älskar att tugga på dem! Det var ju meningen men kanske inte riktigt så mycket...

Det här fotot togs innan växten blev mobbad.....;-)


Ampelliljan anar inte vad som väntar.....

Till sist en bild från rabatten. Kaukasisk förgätmigej och tulpan.

I bakgrunden ser ni en benved, Emerald n´Gold. Funderar på att flytta den. Börjar bli trångt i rabatten!

Förresten, bara en bild till. På en mycket vacker tulpan som bara blommade en kort tid, tyvärr. Är inte så mycket för tulpaner längre. Gillar när växter växer en längra period och inte "krånglar" och tulpaner har en tendens att krångla, åtminstone i min trädgård. Dessutom gillas de av rådjur som vi har alldeles intill huset..... 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margita - 11 juli 2009 22:19

Jo så är det med ombytliga mig. Glöm det förra inlägget. Gå istället till: www.sengas.bloggplatsen.se   Japp - tillbaka hit alltså men med ny adress och annan layout. Välkomna! ...

Av Margita - 24 maj 2009 19:08

Ja, då var det dags för ombyte igen - jag har skaffat en blogg på annat håll och ber er gå dit istället: measibir.blogspot.com VÄLKOMNA TILL MIN NYA BLOGG! HOPPAS NI TYCKER OM DEN!! ...

Av Margita - 23 maj 2009 19:15

Min fina, goa, härliga dotter blir 19 år idag och man kan ju undra vart åren tar vägen? Var det inte igår hon började förskolan? Eller åtminstone för några månader sen?? ;-) Studenten tar hon om några veckor men först ska det alltså firas födelsedag....

Av Margita - 21 maj 2009 12:21

Igår var mina föräldrar här och vi hjälptes åt att göra det sista på nätet på balkongen så nu är det helt klart och Algot och  Agnes har redan boat in sig rejält. Det är så skönt! Äntligen kan jag ha balkongdörren öppen igen och låta dem gå som de vi...

Av Margita - 19 maj 2009 14:11

Det blir kanske lite tunnsått med inlägg här framöver. Mycket som händer på en gång och jag som är stresskänslig måste ta det väldigt lugnt. Först blir min student 19 år den 23:e maj och sen tar hon studenten den 12:e och jag har mottagning här hemma...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se