Senaste inläggen

Av Margita - 24 mars 2009 18:55

Nu avslutar jag min omröstning om vilken ålder ni befinner er i, ni som hittar hit.

37 personer har röstat och åldersgruppen 35-45 är den som är flitigast vid datorn - 24,3 %. Som god två kom ni som är mellan 15-25 med 21,6 %. Fy tusan vad jag är nyfiken på vilka ni är då!! 25-35-åringarna kom som nummer tre med 16,2 % och ganska tätt efter 55-65-åringarna med 13,5 %. På fjärde plats känner jag för en fanfar för där hamnar de som är över 75 år med 8,1 % och före åldersgrupperna 0-15, 45-55 och 65-75 som alla stannade på 5,4 %! 

Kul att ni röstade!!

Nu kommer det snart en ny omröstning.

ANNONS
Av Margita - 24 mars 2009 09:42

Får jag komma hem till dig?? Jag lovar att jag ska vara snäll mot Algot och Agnes! Busa lite kommer jag definitivt att göra och kräva mat i mängder! Sen vill jag nog också gå ut i sele för det har jag sett att A och A får göra!! Tycker jag ser spännande ut! Kanske jag kan få hälsa på i alla fall?


ANNONS
Av Margita - 23 mars 2009 21:58

Inte för att jag tycker det är tråkigt, nä, kalas är roligt men man kan ju undra varför så många fyller år just i mars månad!;-)

Nästa helg åker jag till Ytterby igen för ytterligare ett kalas.....nu är det min mamma och min systerson som ska firas. Det blir helt klart god mat, det vet jag, för det är min lillasyster som är kocken och hon är en mästare! 

När mars går över i april är det en tids respit sen kommer den härliga månaden maj. Då fyller min dotter år och sen har hon bal och tar studenten och sen.....;-)  Hur gick detta till?? När blev hon så stor???:-)

Min goa lilla stora tjej!!<3

Av Margita - 23 mars 2009 21:40

Närhelst jag öppnar garderobsdörren eller någon byrålåda eller för den delen går in i tvättrummet till tvättkorgen så nog passar Agnes på att hoppa in bland kläderna!:-) Jag låter henne ligga där och mysa, det ser verkligen gosigt ut. Kanske det är hennes blivande bolåda??

Här ligger jag bra matte!

Mmmm, jag tror jag sover här en stund.

Av Margita - 23 mars 2009 21:19

Nu har jag 5 färdiga förslag till stamnamn! Jag har varit inne på FiFes hemsida för att kolla av att mina förslag inte redan finns. Jag får inga direkta träffar men man vet ju aldrig. Hoppas hoppas att det går vägen! Det första alternativet tycker jag är roligast om det går igenom men de andra känns helt ok också. Det här blir spännande! :-)

Av Margita - 23 mars 2009 11:01

Matte! Ser inte du att det är jättefint väder?!???! Vi vill ut - NU!!

Vad säger ni mina kissar?? Tittar ni på min fina vårkruka? Visst är den härligt vårig?

Men matte!!!! Hör du inte vad vi säger??? Du tänker bara på dina blommor! Vi vill ju gå ut och få sniffa runt lite i solen!!! NU!!!! MMJJJJAAAUUUUUU!

Ok, jag fattar vinken. Nu går vi ut i vårsolen!:-) En i taget.....

Äntligen förstod hon............


Av Margita - 21 mars 2009 18:34

Kalaset är över för denna gång men nästa lördag är det dags igen. Då firar vi  systerson och mamma! Mars är en riktig kalasmånad för vår del! 

Presenten som min syster hade med sig var ju en riktig fullträff! Titta bara här vad kattfantasten fick:

 Den ska jag ha på mig vid alla kattutställningar!

Så här såg presenterna ut innan de öppnats och jag funderade mycket över vad som låg i det pyttlilla paketet??

Det var det här fina smycket som min syster köpt i Rom när hon var och sjöng för påven!:-)

Jättefint tycker jag!!

Idag bjöd jag på en underbart god kycklingrätt med allt i ugnen. Den heter Fannys örtkyckling allt i ett. Receptet finns i den härliga boken jag köpte på rean: Under valnötsträdet av Anna och Fanny Bergenström. Mycket fin och inspirireande bok!!

Så här såg rätten ut när  jag nyss tagit den ur ugnen

Till efterrätt åt vi en vanlig härlig fruktsallad och sen blev det naturligtvis dags för canasta. Ungdomarna drog ifrån oss äldre med en gång så vi ligger just nu väldigt risigt till poängmässigt. Vi hann inte spela klart men vi kommer igen, ungdomar, beware!!:-)


Av Margita - 21 mars 2009 11:06

Blir det idag och det är fortfarande jag som firas! Hehe:-)

Idag är det min syster som kommer och hon har retat mig lite - hon är så nyfiken på vad jag ska tycka om hennes present! Oj, vad i allsin dar kan det va?? Jag brukar få böcker av henne så en bok är det väl inte då?

Under tiden kan jag roa er med detta klipp. Ni har väl inte missat Simon´s cat, helt underbara små filmer tycker jag!!


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se