Senaste inläggen

Av Margita - 17 mars 2009 11:31

*sjunger* jag väntar och väntar, trallalala, när kan och när kan hon föda?

Trala trala trallala. Tralalalalalalalalaaaaaa!


ANNONS
Av Margita - 16 mars 2009 22:06

Sitter här i kvällningen och drömmer om mitt framtida katteri.....

Lusläser alla sibiriska kattungesidor, kollar stamtavlor och funderar över hur dyrt det kan bli att importera....och hur jag bäst ska tänka för att mitt katteri ska gynna den sibiriska rasen. Det gäller ju att försöka bredda avelsbasen om jag har förstått saken rätt. När man läst en del stamtavlor så inser man till slut att väldigt många sibbar är släkt med varann på nära eller långt håll. Vilket väl inte är så konstigt eftersom rasen är så ny här i Sverige. Just därför är det kanske bra att ta in nytt friskt (förhoppningsvis!) blod från annat håll.

 Ge mig en miljon och jag köper ett hus nära kusten, odlar mina grönsaker och blommor, bygger en STOR kattgård och har MINST 4 katter varav minst två är importerade, föder upp friska, vackra sibbar och bjuder in traktens finaste karl på ett glas vin....hehe....det var mina drömmar för idag det;-)

Det unnar jag mig.....och en del av mina drömmar är faktiskt redan sanna:

jag har ju två fantastiskt fina sibbar, liten trädgård och lite vin.....det är halvvägs mot målet!!      

             

ANNONS
Av Margita - 16 mars 2009 21:17

Jaha - nu är jag här och väntar. Min barnmorskeväska står redo. Mobilen är än så länge tyst....Evora? När tänker du föda?


Av Margita - 16 mars 2009 12:18

Det är så roligt att få kommentarer på det man skriver och jag har två riktigt flitiga och snälla  "kommentatorskor", hihi finns inget sånt ord men jag tycker det passar bra!;-)

Dels är det då bloggkompis Vic och min andra bloggkompis Vivi.

Tack ska ni ha för alla goa kommentarer!!! Nu drar jag till Ytterby och inväntar Evoras födsel hos MissEmmis. Wow!! Evora!! Föd nu på ett vettig tidpunkt!!


Av Margita - 15 mars 2009 17:36

Idag har jag haft mina föräldrar här på försenat kalas. Det blir ett väldigt utdraget firande av mig i år! För nästa helg kommer min syster och hennes snart vuxne son. De kunde inte komma idag så därför blir det ett evigt firande. Inte mig emot, desto större anledning att äta gott....;-)

Idag blev det den där laxfärsen och de sa att det var gott men jag hade faktiskt glömt att salta och peppra!! Lammsteken var jättegod och efterrätten är alltid en hit. Det blev en kaka över och den tänker jag faktiskt ta ikväll. Jo men, jag tränar bort kalorierna sen!!:-D

Imorgon eftermiddag bär det iväg till Ytterby för att invänta  Evoras födsel hos MissEmmis.  Det ska bli så spännande och jag hoppas ju att hon väljer en bra tidpunkt och inte mitt i natten!

Mamma och pappa hade med sig en härlig vårbukett med krokus, primula och murgröna i en fin kruka. Den står nu på bordet ute vid entrén och ger förebud om vårens ankomst! 


Av Margita - 13 mars 2009 18:28

Jag vill inte ha vinter längre!!! Ropa hit våren allihopa! Vi kanske ska sjunga lite vackert och dansa en vårdans? Vet inte hur det ser ut hos dig men här ligger snön som ett tjockt täcke över alla eventuella vårblommor:-(

Någon värme är det inte tala om heller. T.om inomhus blåser det friska fläktar från den dumma ventilationen! Mina grannar vet vad jag pratar om;-)

Som ni kanske märker är jag lite sur idag och det skyller jag på vädret. Jag behöver sol och lite värme!!

Apropå värme ja. I morse vaknade jag av något varmt som styrde med mitt hår och avlusade mig (fast jag har inga löss), det var riktigt skönt. Det var lilla Agnes som roade sig med mitt hår!:-)


Av Margita - 12 mars 2009 17:30

Jag är ju fascinerad av kattens många olika sätt att sova. Egentligen skulle jag kanske ha en egen kategori för det....

Här har jag i alla fall fångat Algot och Agnes i varsin sovpose.

Är han gravid eller?;-)

En garnboll........som går i stil med pläden....


Av Margita - 12 mars 2009 17:21

Min dotter var i fototagen igår kväll och fångade Agnes i hennes virvlande piruetter när hon försökte fånga den bångstyrige musen!

Klicka här så kommer ni till inlägget i min dotters blogg.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se