Senaste inläggen

Av Margita - 15 maj 2009 17:36

Algot har precis fått sig två bad;-) Vi var ute som vanligt nere vid bäcken och han har ofta varit i med tassarna men idag av någon anledning så fick han för sig att gå långsamt ner mot det djupaste och till slut hade han vatten en bra bit upp på magen:-) Där stannade han och såg ut att njuta och så passade han på att dricka lite bäckvatten också. Enda problemet från min sida var att botten är lerig så man kan väl säga att han inte direkt var ren efter det där doppet! Så det blev ju ett dopp till - i badkaret - och milda makter vad snäll han var!! Jag fick verkligen bada honom, bara lite gnäll. Kanske han rentav börjar tycka om det?! Hoppas det - vad coolt att ha en badande katt!!

ANNONS
Av Margita - 15 maj 2009 15:34

Nu är jag hemma hos mina gosiga sibbekatter igen!

Till Vivi: apropå catcrazylady: jag får också tänka mig för ibland så jag inte pratar för mycket om katterna. Fast det beror på med vem jag pratar, mellan kattokiga går det ju hur bra som helst och även inför mamma och pappa. Ibland tror jag de har förväxlat fakta: det är inte två nya barnbarn de fått.....:-D

ANNONS
Av Margita - 14 maj 2009 21:39

Spelar canasta mot mamma och pappa och håller på att förlora på ett katastrofalt sätt, gick 110 poäng minus!! *tröst*.....

Av Margita - 14 maj 2009 15:14

Måste också tillägga att har man en gång skaffat katt så är det beroendeframkallande. Jag har kommit på mig själv flera gånger att jag saknar Algot och Agnes nåt otroligt!! Ska bli så gott att träffa dem imorgon igen!!!!

Av Margita - 14 maj 2009 14:56

Guuu vad roligt!!! Varför går jag inte ut oftare??? Nu ska i sanning sägas att jag och mitt sällskap var inte länge på hårdrockskonserten (upp tidigt + något äldre än tonåring....hehe), bara så länge så att vi kunde avnjuta CP:s låtar och det svängde!! Inte illa att få spela på Sticky Fingers. Bra gjort killar!! De spelar melodiös hårdrock och är jätteduktiga! Jag har en favoritlåt som de inte spelade denna gång men det är en låt jag tycker de ska lansera för den har "hitvittring" - kan man säga så????

Efter detta diggande av hårdrock åkte jag hem till mina föräldrar i Ytterby och här är det minsann äventyrligt! Mina föräldrar är mycket vitala pensionärer och spelar bangolf och tävlar även i denna sport. Så i förmiddags åkte de in för att tävla och jag passade på att shoppa i Kungälv. Vi hade bestämt att de skulle höra av sig när de var klara nån gång mellan 12 och 13. De skulle då ringa till min mobil. Kl halv elva blev jag lite hungrig och tog en härlig fika på ett jättemysigt litet café på Västra Gatan i Kungälv. Vid elvasnåret fortsatte jag att gå in och ut ur affärer. När klockan närmade sig 13 tänkte jag gå iväg till bangolfen för jag trodde förstås att de fortfarande spelade. De hade sagt till mig innan att inte ringa före ett - inte mitt i tävlingen! Nåväl, jag är en lydig dotter och gör inte det. Istället styr jag kosan mot bangolfen som sagt men hinner inte många steg förrän jag ser en välkänd bil och det är pappa. När jag kliver in i bilen får jag höra att de har letat efter mig i en och halv timme eftersom de blev klara redan vid 11! De hade ringt min mobil flera gånger och jag har inte svarat. Det visade sig att min mobil har lagt av (fattar inte varför) så det går inte att ringa till den!! Grr...Mamma, som lätt blir nervös, hade velat ringa sjukhuset eller polisen!!!! Hihi....så kan det gå till i Kungälv. Nu njuter jag i alla fall av lite sol på deras veranda.


Av Margita - 13 maj 2009 14:08

Japp! Ikväll tar jag med öronproppar, några vänner och min dotter för att lyssna till Crucial Pride. Det är ett band som leds av Andreas Johnson och Andreas är min dotters finfina kille. Han är så snäll och omtänksam och jag är så glad för min dotters skull. Ikväll spelar de på en klubb i Göteborg, Sticky Fingers. Ska bli så roligt att få lyssna till dem live!!


Av Margita - 12 maj 2009 21:43

Snart måste jag skrida till verket och doppa Agnes i vatten....jag har någon slags teori om att det hela säkert kan gå lugnt till om jag vänjer henne sakta vid proceduren, att hon ska bli vän med duschslangen och schampoot! ;-)

När jag surfade runt lite på nätet efter information om att bada en katt hittade jag den här roliga beskrivningen:

http://hem.passagen.se/manson2/bathing.htm

Haha...hoppas Agnes kommer att vara lite lugnare!!

Av Margita - 11 maj 2009 18:22

Därför att jag har ju nu berättat om mina planer.......

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se