Senaste inläggen

Av Margita - 11 maj 2009 13:58

För alla er som undrar: jag har ju pratat lite om Cornelia hos MissEmmis......nu blir det inte just Cornelia som kommer hem till mig men däremot till sommaren en liten hona ur Lisens kull hos samma uppfödare. Förhoppningsvis får jag ju tillägga, det ska ju till att födas några honor också!!:-) Jag är så glad att jag äntligen bestämt mig (har velat hit och dit) och jag tror mycket på Lisens kull. Så då blir det en liten kattunge här till hösten om allt går som jag vill!!

ANNONS
Av Margita - 10 maj 2009 22:16

Algot har verkat lite irriterad på sistone och det har gått ut över Agnes. Han hoppar på henne och biter henne i nacken och Agnes fräser så det står härliga till. Vet inte om han är förvirrad fortfarande efter hennes löp?? Eller om han har så mycket energi som han inte får utlopp för? Som tur är så håller det inte på någon längre stund.

ANNONS
Av Margita - 9 maj 2009 17:30

- en underbar tid nu, just när häggen blommar, som den gör nu, och tills syrénen slår ut! Verkar också som säsongen i år verkar bli mer normal, dvs att det går några veckor mellan hägg och syrén. I några år nu så har häggen och syrénen blommat nästan samtidigt.....men i år tänker jag njuta ordenligt!! Älskar häggen. När min dotter var liten bodde vi på landet där den var ganska talrik. Hon fyller år i slutet av maj och då brukade jag plocka in en bukett hägg. Så härligt! Sen kommer ju den ljuvliga syrénen!! Planerar förresten att plantera en vit och lila syrén i sommar. Föreningen har rivit ner ett gammalt slitet staket mellan min och min grannes trädgård och där har jag fått lov att plantera en häck. *Lycka* Det blir nog en blandad häck - syrén, kanske en dvärgsyrén också för de är så söta :-), schersmin och något annat. Vi får se vad det blir.

Mellan hägg (trädet hos grannen) och syrén (min dvärgsyrén på stam på balkongen)

Längst ner i min trädgård blommar just nu sockblomma, vit och röd fänrikshjärta och spetsmössa.


Av Margita - 9 maj 2009 14:14

Nu har jag precis varit ute en timme med Algot och inte frusit en sekund! Hur det kom sig? Jag hade förstås mina vinterkläder på mig!!;-)

Av Margita - 9 maj 2009 08:26

Se under mina länkar. Jag har äntligen lagt till bloggkompisen Vics nya fina blogg. Läs den! Hon skriver så bra och har mycket funderingar om livet och om filmer :-D Vic förstår vad jag menar......hihi....nämen läs den!


Av Margita - 8 maj 2009 22:26

Algot älskar verkligen att leka och allra roligast är nog prassliga plastpåsar! Han höll på att skrämma livet ur min pappa när han tömt sin plastpås och lagt den på golvet. Algot kom som en projektil och dök in i påsen :-D


Haha jag älskar prassel matte!!

Yohoooo...

Fy tusan vad roligt det här är!!

Av Margita - 8 maj 2009 19:34

För några dar sen var jag på snabbvisit hos Emmis i Göteborg. Kan ju meddela att kattungarna bara är ännu gosigare i verkligheten!!! Man vill ju bara ta med hela bunten hem!! Tyvärr hade jag inte kameran med mig. Vill inte alltid ha den med mig så jag kan nog inte klassas som en "äkta" bloggare.....:-)

 

Av Margita - 8 maj 2009 19:26

Igår var mina pigga föräldrar här hela dan och hjälpte mig göra en del av innätningen till balkongen. Det är så att det är en grind som man måste kunna öpnna för att kunna gå ner för trappan till trädgården. Där krävdes det lite specialtänk och det stod vi alla för men pappa gjorde grovjobbet eller rättare sagt allt grovjobb! :-) Vilket jag är mycket tacksam för. Jag är inte praktisk på det viset. Så tack pappa för din insats! Nu väntar jag bara på att resten av nätet ska komma. Det är tydligen på väg men inget i brevlådan idag i alla fall.....Sen så....blir det perfekt!!

Pappa har satt igång med bygget!

Och han har en intresserad publik!

Resultatet får ni se mycket snart - hoppas jag - bara nätet behagar dyka upp.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se