Senaste inläggen

Av Margita - 15 april 2009 22:02

Måste bara länka till min dotters blogg och några härliga inlägg hon gjort!

Den första är en serie bilder på Algot i närbild. Härligt!

Nästa serie bilder är när Andreas och Ellen är ute med Agnes. Den sista bilden - den svartvita katten är Leo, en helt underbar katt! Leo och Algot är superduperkompisar!:-)

 Den sista serien av bilder är bara så sköna - på Agnes i skogen och se så fint hon smälter in i omgivningen - en riktig naturkatt!!:-)

Alla bilderna tagna av Ellen Björktegen utom den sista med solen som Andreas har fångat:-)

ANNONS
Av Margita - 15 april 2009 21:11

Nu har jag tänkt i några dar på en ny omröstning men har inte kommit på nåt som redan är "taget".....så kom jag på att man kan ju också rösta om själva fenomenet omröstning. Sagt och gjort - det är alltså min nya omröstning - varsågod och rösta den som vill:-)

ANNONS
Av Margita - 14 april 2009 20:23

Nu är det full fart här hemma! Agnes låter hela tiden, ömsom nåt slags kurrande som varvas med avgrundsvrål och Algot, ja, han har glömt att han är kastrerad. Han har flera gånger försökt para sig med Agnes!;-)

Det kanske är lika bra? Jag menar, hur roligt är det för Agnes att gå omkring och ropa så där utan att få svar? :-) 

Ska bli intressant att se hur länge det här löpet varar. 

Ni som har katter och som varit med om löp. Är det nåt särskilt man ska tänka på när honan löper? Hon har väl inte ont som vi människor kan ha?? Det låter ju onekligen så.....


Av Margita - 14 april 2009 13:26

Japp! Nu är nätet på plats! Vad duktig jag känner mig!;-)

Det krävs bara lite finjusteringar och till det väntar jag på mer nät som jag beställt. Annars kan det gå som för Algot som är nitisk, han lyckades nästan smita genom ett hål (som sedan inte ska vara ett hål) - jag lyckades precis få tag på hans svans....hihi....Han ger sig verkligen inte, han letar och letar efter ställen han kan ta sig igenom så än så länge måste jag vara med dem hela tiden. Men sen blir det perfekt! Så skönt att kunna ha balkongdörren öppen igen! Och jag hoppas att de tycker det är lite skönt ändå att vara på balkongen!!

Här kan jag kika ner på kattmyntan!

Fin utsikt matte!!

Kan man gå här??

Jag vill också titta på utsikten!

Ska jag ta en tur till på räcket?

Åååhh, vad långt man kan se!!

Av Margita - 14 april 2009 13:19

Hurra!! Agnes löper!:-) Det är ingen tvekan om det!!!:-D

Om jag innan undrade om jag kanske missat att hon löpt så kan jag ju lugnt säga att det har jag då inte. Hon lägger av riktiga avgrundsvrål mellan varven,  låter mest hela tiden och lägger sig platt på golvet, viker undan svansen och lyfter baken! Hon är för go, men tyvärr måste hon vänta över ett år till innan hon kan få träffa en kille! Lilla gumman!! 

Lyckades inte få till nån bra bild på beteendet men här är ett försök:

 

Av Margita - 13 april 2009 20:01

Nu förklarar jag påsken slut! Bort med alla kycklingar - men inte godiset;-)

Skämt åsido. Har knappt ätit nåt godis denna påsk, lite choklad och några skumägg. Det har gått bra ändå. Även om jag i perioder är väldigt godissugen! Och det är mitt fel att jag blivit det!! Kommer så väl ihåg hur det började. Innan år 1998, när jag skilde mig, åt jag inget lösgodis alls. Det är faktiskt sant! Godis jag åt var choklad och choklad!:-D Men så kom den där skilsmässan och hur roligt är det att sitta ensam en lördagkväll vid TV:n? Nej, tänkte väl det, så det blev att jag började köpa en godispåse som tröst. Milda makter vad fort jag blev beroende! Det var skrämmande. Nu äter jag inte mycket men ibland kan det hända jag köper, bara väldigt lite, för jag vet ju att frestelsen är stor i affären men känslan efteråt (när godiset hamnat i magen) är inte så där go! Framför allt inte när man vet hur mycket färgämnen och annat galet det finns i godiset.

Åhå, det blev en väldigt lång avhandling om påskens slut!!

Av Margita - 13 april 2009 19:38

Så där ja! Nu har jag anmält Agnes till kattutställningen i Ulricehamn i juni!

Hoppas jag kommer med! Det är inte helt självklart. Kommer jag med så åker jag med Agnes snälla uppfödare Tuwas Meow!! Det är ju det där med bil annars - som jag inte har. Lär inte kunna skaffa heller om jag inte plötsligt blir väldigt rik;-) 

Agnes syster är anmäld till lördagen så vi slipper konkurrera med varann.Det ska roligt att få visa upp Agnes för hennes uppfödare och även för domarna och se vad de tycker. Jag är ju inte alls för skönhetstävlingar men i lagom dos och om man inte tar det för allvarligt så är det spännande. 

Det ska också bli spännande att se hur Agnes reagerar på alla människor och allt nytt runt omkring henne. Hoppas hon tycker det är ok. Lilla gumman;-)


Av Margita - 12 april 2009 16:48

...blir det nu med det fina vädret. Är mest ute, antingen med katterna eller så är jag i trädgården. Nu är jag dock inne för att laga till lammsteken, man kan ju inte gå utan mat hur länge som helst....även om jag skulle önska det en dag som denna. Har väldigt svårt att vara inomhus då!!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se